top of page
Despre noi
logo_modificat.png

Ce înseamnă, de fapt, Zoom TV? Totul pleacă de la două sensuri denotative, care pentru noi sunt fundamentale: obiectivul unei camere care se apropie încet dar sigur de un anumit obiect-„țintă” și de la verbul din engleză care are legătură cu cei care călătoresc rapid, într-un mod antrenant.

 

Prin urmare, Zoom este despre călătorii (travel), atracții

turistisce, istorie, natură, cultură, artă culinară și oameni. Destinațiile frumoase sunt o sursă de inspirație zilnică pentru public și un stil de viață pentru milioane de călători. Împărtășim povești care evidențiază atracții turistice, evenimente istorice, oameni și locuri incredibile, dar și experiențe spectaculoase. Sperăm să inspirăm, să educăm și să motivăm publicul prin emisiunile propuse în acest proiect.

Zoom TV creează conținut pentru a atrage publicul de toate vârstele, mai exact un public pasionat de travel, noutăți din întreaga lume, istorie, artă, natură, cultură, curiozități din toate domeniile și gastronomie. Nu dorim să ne limităm la o anumită medie de vârstă, având în vedere faptul că materialele create de noi pot fi atât pe placul generației tinere cât și a celor mai în vârstă. Scopul nostru principal este de a oferi cât mai multe informații utile și în același timp interesante. Ne referim la Zoom TV ca la o enciclopedie pentru toți cei interesați de subiectele menționate în enunțurile anterioare.

Dorim să atingem zone de public unde interesul pentru turismul din România, natură, cultură, istorie și curiozități din orice domeniu este redus. Pentru Zoom, publicul este privit ca un prieten, un prieten care simte nevoia de a-și îmbogăți bagajul de cunoștințe și de a parcurge o călătorie virtuală, care –de ce nu – să se transforme într-o viitoare călătorie reală.

Zoom este despre toți cei pasionați de călătorii, dar care au uitat de locurile frumoase din România. Este o lume a informațiilor, prezentate într un mod tineresc, sau pur și simplu o pată de culoare în televiziunea românească. Prin emisiunile noastre vrem să oferim informații care aparțin diverselor subiecte (de la geografie, istorie și cultură până la IT, psihologie, lifestyle, gastronomie ș.a.m.d.). Prin materialele și ideile noastre, vrem să prezentăm România așa cum nu a mai fost prezentată, deoarece în ultimii ani, turismul nu mai este pus în prim-plan. Echipa Zoom este ferm convinsă de potențialul turistic uriaș pe care România îl are și vrem să punem în evidență absolut fiecare colțișor al teritoriului țării noastre.

Lumea Zoom TV este de asemenea despre oameni și divertisment, exact ca o gură de aer proaspăt atunci când publicul deschide televizorul.

bottom of page